ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Seoul Food 2015 (12 έως 15/5/2015).
File Categories: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 18/05/2015 |
Σχετικός σύνδεσμος: | http://www.seoulfoodnhotel.co.kr |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σεούλ |
Κείμενο: | Στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul Food 2015 εκτέθηκαν προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων Δέλτα, Μέλι Αττική, Βίκος, Παπαδημητρίου, Ζαναέ, Ελληνικά Βιολογικά Τρόφιμα, ALLIO, Ιονική Σφολιάτα, όπως και τα κρασιά διάφορων οινοποιείων. Η ελληνική συμμετοχή έγινε μέσω περιπτέρου της Hellenic Wines που αντιπροσωπεύει τις επιχειρήσεις αυτές στην Κορέα. Την αποστολή συνόδευε και ο γνωστός Chef κ. Μίλτος Καρούμπας που διοργάνωσε γευσιγνωσίες ελληνικών τροφίμων για λογαριασμό του ομίλου Vivartia. |