ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Οδηγός εξαγωγής τροφίμων στην Ιαπωνία
File Categories: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 23/06/2017 |
Σχετικός σύνδεσμος: | www.japan-greece-business.gr/trofima |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκυο (Αρμοδιότητα και για Μικρονησία, Νησιά Μάρσαλ, Τουβαλού) |
Πηγή: | Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο |
Κείμενο: | Πρακτικός οδηγός για την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων τροφίμων στην Ιαπωνία. Κλάδοι, προοπτικές, τρόποι προσέγγισης της αγοράς, κόστος ενεργειών, διεθνείς εκθέσεις, προδιαγραφές, ετικέττα, τυποποίηση, όρια χημικών υπολειμμάτων, αναγνωρισμένα εργαστήρια, πρόσθετα τροφίμων, διαδικασία εισαγωγής, μεταφορά, ασφάλεια συναλλαγών, επιχιρειματική κουλτούρα. |