ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Γεύμα για την προώθηση των κρασιών της Αττικής
File Categories: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: | ΙΑΠΩΝΙΑ |
Ημερομηνία: | 07/09/2022 |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκυο (αρμοδιότητα και για Μικρονησία, Νησιά Μάρσαλ, Τουβαλού) |
Κείμενο: | Στις 30 Αυγούστου τ.ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Προώθηση οίνων ποιότητας Περιφέρειας Αττικής σε Τρίτες Χώρες, έλαβε χώρα σε γαλλικό εστιατόριο στο Τόκυο, γεύμα για την προώθηση των κρασιών της Αττικής. Στο γεύμα παρουσιάστηκαν έξι κρασιά ΠΓΕ (Αττική, Μαρκόπουλο, Πλαγιές Κιθαιρώνα και Ρετσίνα Αττικής) διαφορετικών ποικιλιών (σαβατιανό, ασσύρτικο, ρετσίνα, μερλό και αγιωργίτικο). Η παρουσίαση έγινε από τους εδώ εισαγωγείς τους. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές από όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι απαρτίζονταν από επαγγελματίες του οινικού κλάδου (δημοσιογράφοι, σομελιέ, εισαγωγείς), 15 άτομα συνολικά. |