Search

Search Icon

search

header

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Αύξηση παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΑΡΜΕΝΙΑ
Ημερομηνία: 04/11/2013
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Ερεβάν
Κείμενο: Η παραγωγή γάλακτος και γιαουρτιού στην Αρμενία αυξήθηκαν, κατά τη διάρκεια της περιόδου Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2013, σε ποσοστά 4,6% και 13,9%, αντίστοιχα, σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2012.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η παραγωγή γάλακτος ανήλθε σε 291 εκ. λίτρα και η παραγωγή γιαουρτιού σε 2.723 τόνους, η παραγωγή κρέμας προσέγγισε τους 2.728 τόνους, σημειώνοντας αύξηση κατά 12,4% και η παραγωγή ξινόγαλου τους 182 τόνους, μείωση κατά -4,6%

exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports gov