Search

Search Icon

search

header

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Έρευνα αγοράς για το ελληνικό γιαούρτι στην ιταλική αγορά
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΙΤΑΛΙΑ
Ημερομηνία: 24/12/2014
Συναπτόμενο αρχείο: radDA43EΈρευνα αγοράς γιαούρτι 12.14.pdf
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Ρώμης (Αρμοδιότητα και για Άγιο Μαρίνο)
Κείμενο: Το στραγγιστό γιαούρτι αντιπροσωπεύει περίπου το 3% της συνολικής κατανάλωσης γιαουρτιού στην ιταλική αγορά, σημειώνοντας, ωστόσο, κατά τα τελευταία έτη εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, για το 2013, οι πωλήσεις στραγγιστού γιαουρτιού στην Ιταλία αυξήθηκαν κατά 17% σε όγκο και κατά 25,6% σε αξία. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να θεωρείται προϊόν που απευθύνεται σε επιλεκτικό κοινό (niche product). Επιπλέον, στην ιταλική αγορά έχουν παρουσία 8 ελληνικές εταιρείες παραγωγής γιαουρτιού.
exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports gov