Ενημερώσεις ανά θέμα
Εγγραφή στο Newsletter
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Μελέτη για τον τομέα ιχθυοκαλλιέργειας στη Γαλλία
Κατηγορίες κειμένου: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 26/09/2018 |
Συναπτόμενο αρχείο: |
Μελέτη_Τομέας ιχθυοκαλλιέργειας στη Γαλλία fr.pdf
![]() |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Παρισίων |
Κείμενο: | Η μελέτη παρουσιάζει τα βασικά στοιχεία για την εγχώρια παραγωγή, την κατανάλωση, τις εισαγωγές που πραγματοποιεί η χώρα (ανταγωνισμός), δίνοντας έμφαση στα κύρια ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας (τσιπούρα και λαβράκι), καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις τιμές λιανικής αυτών. |