Ενημερώσεις ανά θέμα
Εγγραφή στο Newsletter
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Νέοι κανονισμοί επιβάλλουν την γνωστοποίηση της σύνθεσης των υποπροϊόντων κρέατος στους καταναλωτές
Κατηγορίες κειμένου: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 11/04/2019 |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σκοπίων |
Κείμενο: | Οι καταναλωτές θα γνωρίζουν πλέον την σύνθεση των υποπροϊόντων κρέατος και ειδικότερα την περιεκτικότητα σε νερό, πρωτεΐνες και πρόσθετα στο συσκευασμένο αλεσμένο κρέας και σε ημικατεργασμένα κεμπάπ και μπιφτέκια που πωλούνται στα κρεοπωλεία. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα τεθούν σε ισχύ την 1η Μαΐου τ.ε., εκτός από το ποσό των πρωτεϊνών, θα πρέπει επίσης να αναφέρεται το ποσό του κολλαγόνου και εάν τα προϊόντα έχουν γίνει από νωπό ή κατεψυγμένο κρέας. |