Ενημερώσεις ανά θέμα
Εγγραφή στο Newsletter
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
| Κατηγορίες κειμένου: | |
|---|---|
| Χώρα αναφοράς: |
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ |
| Ημερομηνία: | 30/01/2020 |
| Συναπτόμενο αρχείο: |
OliveOil-workshop_Mar2020-ανακοίνωση-Agora mk.pdf
|
| Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σκοπίων |
| Κείμενο: | Στις 19 Μαρτίου 2020, το Γραφείο ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), εργαστήρι (workshop) με θέμα τις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού ελαιολάδου και τη σημασία συμπερίληψής του στην καθημερινή διατροφή (“Greek Olive Oil & Mediterranean Diet”). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Park Hotel Resort & Spa στα Σκόπια και απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό (εστιάτορες, εισαγωγείς και διανομείς τροφίμων, γευσιγνώστες και σεφ, διατροφολόγους, δημοσιογράφους και bloggers του χώρου). Εκ μέρους του ΣΕΒΙΤΕΛ θα συμμετάσχει ο κ. Σπύρος Τζαβάρας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ο οποίος και θα παρουσιάσει τη σημασία και προστιθεμένη αξία του ελληνικού ελαιολάδου για τη μεσογειακή διατροφή. Η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με διοργάνωση γευσιγνωσίας. |

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 



