Ενημερώσεις ανά θέμα
Εγγραφή στο Newsletter
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Κατηγορίες κειμένου: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 03/11/2021 |
Σχετικός σύνδεσμος: | https://www.synergytaste.com/ |
Συναπτόμενο αρχείο: |
Plant-based Product Market Report US-combined us.pdf
![]() |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σικάγου |
Πηγή: | Synergy Flavors |
Κείμενο: | Η εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίας τροφίμων Synergy Flavors, με έδρα το Ιλινόι, διοργάνωσε διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τα εναλλακτικά των γαλακτοκομικών προϊόντα, την οποία παρακολούθησε η Ζ. Προεστάκη, Γραμματέας ΟΕΥ Γ΄. Από τη συζήτηση, συγκρατούμε τα κάτωθι. Αναφορικά με το μέγεθος της εν θέματι αγοράς: Αναφορικά με το προφίλ του Αμερικανού καταναλωτή φυτικών γαλακτοκομικών προϊόντων: Τι επιπλέον αναζητά το αμερικανικό καταναλωτικό κοινό: Συμπερασματικά, η δυναμική της κατηγορίας “plant-based” γαλακτοκομικών προϊόντων στις ΗΠΑ είναι τόσο σημαντική, που από καταναλωτική τάση πλέον καθίσταται νόρμα, καθώς συμμετέχει ολοένα και περισσότερο στην αμερικανική διατροφή. Επισυνάπτονται τρείς σχετικές εκθέσεις της Synergy Flavors: α) Plant-based product Market, β) Non-dairy Ιnfographic και γ) Understanding the plant-based Consumer. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν και στην ιστοσελίδα της Synergy Flavors (https://www.synergytaste.com/), όπου είναι αναρτημένη και η βιντεοσκόπηση της διαδικτυακής συζήτησης. Το Γραφείο μας βρίσκεται στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση. |